Nova Unitat Multidisciplinar per a millorar la Composició Corporal i la Qualitat de Vida

2018-10-25

Un Educador Físic, una Nutricionista i  una Psicòloga cooperaran  per dur al client a uns valors saludables de pes i benestar per tal de millorar la seva qualitat de vida.

La societat en què vivim té un aire d'exigència que ens dificulta cada vegada més la conciliació laboral, familiar i ociosa posant en risc la nostra salut i felicitat. La manca de son, baixos nivells d'activitat física, insatisfaccions personals i en general dificultats en el maneig dels problemes del dia a dia, la manca de coneixements nutricionals entre moltes variables creen un sistema de funcionament que ens perjudica i que ens pot portar a desajustos hormonals i alimentaris, trastorns emocionals etc. conformant un cercle viciós que no és fàcil aturar en un context com el nostre.

L'Hospital de Llevant vol abordar aquesta problemàtica amb la creació de la Unitat Multidisciplinar per a la millora de la Composició Corporal i Qualitat de Vida, compost per un Educador Físic, una Nutricionista i una Psicòloga.

Està demostrat que el treball col·laboratiu entre professionals permet identificar el problema amb més precisió i afrontar en tota la seva complexitat aconseguint aquest equilibri saludable. Els professionals educaran per fer petits canvis en els hàbits de les persones, assegurant que vagin pel bon camí, i que els esforços realitzats es tradueixin en resultats de qualitat i estables.

Tomeu Bauzà, Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, col·legiat 54.667 i impulsor del projecte ens explica que "estem constituïts per moure'ns, hi ha alta evidència que el sedentarisme o la inactivtat física perjudiquen la nostra salut" també ens destaca el factor preventiu de l'exercici "prevé de moltes de les malalties cròniques i ajuda en el tractament d'aquestes, cal entendre l'exercici com una 'medicina' més, amb una dosi (tipus, durada i freqüència) adequada per a cada persona i selecciionada per un professional".

Cati Neus Abraham, llicenciada en Enginyeria Química i doble Màster en Nutrició i Salut i Nutrició Esportiva té molt clar que '' l'alimentació és la base d'un estil de vida saludable. La millor manera de mantenir-nos sans és canviar els nostres hàbits alimentaris deixant de banda els aliments ultraprocessats, les dietes miracle i molts altres conceptes que ronden el nostre cap cada vegada que pensem en que hem de cuidar-nos. El truc és saber-se assessorar per professionals que ens ensenyin a modificar la nostra relació amb el menjar. Amb això guanyarem en salut, reduint les probabilitats de patir sobrepès o altres malalties que tenen com a motiu principal una dieta desequilibrada. Tot això serà encara més efectiu si es combina amb un bon descans, l'equilibri emocional i l'exercici físic ".

Beatriz González, llicenciada en Psicologia (B-02398) i especialista en Trastorns d'Alimentació i Emocionals ens assenyala la importància del treball psicològic "gran part del fracàs de les dietes i la inestabilitat de les resultats físics es deuen al menyspreu de la variable 'psicològica ' ". A més apunta a la importància de la recerca d'un estil de vida saludable "el nostre objectiu és lluitar contra l'operació biquini i els efectes rebot en pro de l'abast de l'equilibri físic i emocional, per a això és fonamental individualitzar l'ajuda, cada un té el seu equilibri en punts diferents, i amb maneres diferents de viure, no hi ha UNA recepta ".

Per a més informació podeu contactar a tbauza@hllevant.com o al 668 878 660.

© 2019 wATTrainers. 668 878 660
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Som-hi!